Binnenste Buiten
Binnenste Buiten

Holistische massagetherapie

In je lichaam kunnen specifieke spanningsgebieden zijn ontstaan. Het lichaam heeft zo zijn eigen taal om te vertellen wat er spannend is. Het is de kunst om dit waar te nemen, hiermee contact te maken en zo weer het vertrouwen in je lichaam te krijgen. In mijn praktijk help ik je luisteren naar je lichaam en je binnenste te uiten. Dit doe ik door het toepassen van holistische massagetherapie.

Wat is holisme?

Het holisme beschouwt lichaamsklachten als een uiting van onbalans, niet als een op zichzelfstaand feit. Daarom behandelen holististische therapeuten niet alleen de symptomen, maar de hele persoon. We zoeken naar mogelijke oorzaken van de klachten of ziekten, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Holistische massagetherapie

Met holistische massagetherapie nodig ik je uit om met aandacht naar jezelf te luisteren, jezelf te voelen en je eigen gedachten te horen. Het geeft je de mogelijkheid om bewuster te worden van jezelf en waar je klachten vandaan komen. Tijdens een behandeling nodig ik je uit om door aanraking, massage, visualisatie, focussen, meditatie, ademhaling en/of reflectie contact te maken met datgene wat er zich in jou afspeelt. Dit is namelijk vaak wat jou in de weg staat om te komen tot ontspannen, ruimte ervaren of weer tot een gevoel van vrijheid te komen.

Binnenste Buiten
Designed by S-Project / Created by KBite / Texts by Commpositie