Binnenste Buiten
Binnenste Buiten

Historie en visie

Binnenste(B)uiten ben ik, Carin van der Knaap.

In mijn jarenlange ervaring in de reguliere gezondheidszorg heb ik ondervonden dat het menselijke en affectieve deel van zorg vaak wordt overgeslagen. Aanraking móet professioneel zijn. Vanaf het moment dat ik me hiervan bewust werd, kwam ik in contact met massage oftewel aanraking en de kwaliteit daarvan.

In 1995 studeerde ik af als holistisch massagetherapeute en vervolgde ik mijn oneindige pad van zelfinzicht en reflectie. Volledige expressie durven geven aan wie en wat ik ben en de 'top' bereiken door blij met mijzelf te zijn; blij zijn met mijn lichaam, met wie ík ben in al mijn schoonheid én mijn lelijkheid: alles wat ik buiten mezelf zocht bleek ik ook in mij te hebben. Dit is de basis geworden van Binnenste(B)uiten. Sinds 1997 werk ik als zelfstandig therapeute.

Visie
Massage is voor mij een kunst die in ieders handbereik ligt. Het is de lichaamstaal die vaak meer zegt dan woorden. Massage lijkt voor mij op dansen, plezier maken en hebben, vanuit mijn hart en steeds minder vanuit mijn hoofd. Mijn ervaring is dat er geen woorden nodig zijn om te laten zien wat er in het lichaam leeft en dit vind ik op zich al een hele belevenis.

Binnenste Buiten
Designed by S-Project / Created by KBite / Texts by Commpositie