Binnenste Buiten
Binnenste Buiten

Werkwijze

In eerste instantie gaat de behandeling natuurlijk om ontspannen, want een ontspannen lichaam heelt gemakkelijker, echter massagetherapie is ook gericht op bewustzijn en voelen, dankzij het feit dat de verbinding tussen lichaam en geest hersteld wordt. Het lichaam helpen her-inneren hoe het is om vrij te bewegen en te Zijn. Daardoor wordt ook onze geest vrij.

Intake

Voorafgaand aan de eerste behandeling ontvang je een intakeformulier met vragen. Met jouw antwoorden bekijken we samen wat bij jou de aandacht vraagt. In het intakeformulier vraag ik onder andere naar de aard van je klacht(en), de duur ervan en een korte geschiedenis van je klacht(en).

De behandeling

Ik werk niet met een standaard behandelplan, dat is namelijk voor iedereen anders. Uiteraard kan ik wel vertellen over mijn voorgenomen aanpak. De werkwijze in een behandeling verschilt ook per cliŽnt. Een therapiesessie duurt gemiddeld een uur en bestaat altijd uit een gesprek en een holistische massage. Naar aanleiding van wat ernaar voren komt, kiezen we voor een passende massagevorm. Na afloop van de behandeling is er ruimte om te delen wat je ervaren hebt.

Combinatie met andere therapie

Door de aanraking en massage word je je weer bewust van je gevoelens en van hoe ons denken en voelen elkaar beÔnvloeden en soms elkaar bevechten. Het gaat echter altijd om het contact maken met dat wat er nu is. Dat aanvaarden geeft al veel ontspanning. Massage belicht een andere kant van je klachten en kan daarom heel goed werken in combinatie met een andere therapie.


Binnenste Buiten
Designed by S-Project / Created by KBite / Texts by Commpositie / Privacy-verklaring